top of page
  • Multimentor

kasvu Open asiakkaiden kasvuyritysanalyysien operointivastuu siirtyy Multimentorille 1.8.2023

Kasvuyritysanalyysi on toiminut vuodet 2020–2022 Multimentorin tuottamassa järjestelmässä. Olemme sopineet Kasvu Openin kanssa, että jatkamme kasvuyritysanalyysin ja siihen kerättyjen tietojen ylläpitoa järjestelmässä 1.8.2023 saakka. Järjestelmän operointivastuu siirtyy Kasvu Openilta Multimentorille. Yrityksen tiedot ovat edelleen yrityksen omassa hallinnassa.


Mitä tämä tarkoittaa käytännössä?

Jos olet täyttänyt yrityksellesi kasvuyritysanalyysin vuosina 2020-2022, säilytämme sen tiedot järjestelmässä elokuun alkuun saakka. Mahdollistamme sinulle tietojen ja työkalun jatkokäytön. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että voit jatkaa veloituksetta kasvuyritysanalyysin käyttöä vanhoilla käyttäjätunnuksillasi. Samalla voit hyödyntää maksutta myös muita Multimentorin alustalla olevia liiketoiminnan kehittämisen työkaluja, kasvun suunnitteluun ja oikeanlaisen rahoituksen tunnistamiseen.


Voit vahvistaa verkkosivujemme: https://www.multimentor.fi/tyokalut/kasvuyritys kautta halukkuutesi jatkaa kasvuyritysanalyysin käyttöä. Samalla hyväksyt kasvuyritysanalyysin tietojen ylläpidon sekä käyttöehdot Multimentorin järjestelmässä.

Kasvuyritysanalyysi
Multimentor KasvuyritysanalyysiComments


bottom of page