top of page
multimentor-logo-1000-300dpi.png

Lähtötiedot kasvurahoituksen

arviointiin

Työkalussa voit kuvata yrityksesi liikeideaa, liiketoiminnan tilaa, kasvusuunnitelmaa ja rahoitustarvetta. 


Voit myös ylläpitää ja hyödyntää kasvuyritysanalyysin tietoja Multimentorissa


KASVUYRITTÄJÄ 

Kasvu Open on tänä keväänä 2023 uusinut Kasvuyritysanalyysi-työkalualustan. Vuonna 2020, 2021 ja 2022 Multimentor Toolkitiin jätetyt kasvusuunnitelmat poistuvat käytöstä 1.8.2023 alkaen, jos et oman kasvuyritysanalyysisi kohdalla päätä toisin.

 

Jos tai kun haluat säilyttää yrityksesi tiedot ja jatkaa kehittämistä kasvusuunnitelmasi parissa  -  Me mahdollistamme sen ilman erillisiä toimenpiteitä tai kuluja. 

 

Samalla tarjoamme yhteistyössä Suomen Yrityskehityksen ( https://www.yrityskehitys.com ) kanssa asiantuntijan tukea kasvusuunnitelmiesi päivittämiseen. Yhdessä muodostatte tuoreen näkökulman siitä, mihin haasteisiin tarttumalla kehitätte yrityksenne kasvuvalmiuksia tehokkaimmin. 

TARJOAMME:  TUORE KASVUANALYYSI
(Palveluntuottajana: Suomen Yrityskehitys Oy) 
 

​Kasvuanalyysi sisältää 60 minuutin palaverin konsulttimme kanssa, jossa saatte maksutta asiantuntijan näkemyksen yrityksenne tilasta ja ehdotuksen toimenpiteistä kasvuvauhtinne kiihdyttämiseksi. Analyysin tekeminen kestää enintään parin tunnin verran. Helppoa, vaivatonta, mutta parhaimmillaan juuri sitä, mitä yrityksenne tarvitsee.

 

Kasvuanalyysi kartoittaa yrityksenne sisäisiä ja ulkoisia tekijöitä esimerkiksi talouteen, markkinaan, johtamiseen ja resursseihin liittyen. Tarkastelemalla yrityksenne kokonaiskuvaa pyrimme löytämään ne kipupisteet, joita hoitamalla pääsette kehittymään ja viemään toimintaanne eteenpäin entistä tehokkaammin.

 

Toimitamme analyysin lopputuloksena tehdyt johtopäätökset ja ainakin yhden kehitysehdotuksen yrityksellenne 48 tunnin sisällä toteutuksesta. Kehitysehdotus voi liittyä esimerkiksi kasvun tukeen, kansainvälistymiseen, rahoitukseen – tai johonkin muuhun, jonka asiantuntijamme havaitsee olevan keskeinen tekijä kasvunne mahdollistamiselle. Kasvuanalyysia ei siis ole sidottu tiettyyn teemaan, vaan haluamme auttaa yritystänne eteenpäin – oli haasteenne mikä tahansa.

 

Eli kun päätät jatkaa kasvuyritysanalyysin käyttöä ja hyödyntää sen tietoja jatkosuunnittelussa, sinun tarvitsee vain kertoa siitä meille.  

Käytön jatkaminen ei velvoita sinua mihinkään, mutta suosittelemme hyödyntämään ainakin maksuttoman Yrityskehityksen asiantuntijatapaamisen, jossa haette vastauksia kasvusuunnittelussa mahdollisesti askarruttaviin kysymyksiin:

  • Mihin haasteisiin tarttumalla kehitätte yrityksenne kasvuvalmiuksia?

  • Mitä ovat kasvua haastavat kipupisteet, jotka pitää taklata?

  • Mitä toimenpiteitä tarvitsette kasvuvauhtinne kiihdyttämiseksi?

  • Mistä rahoitusta kasvua varten?

Vahvista meille oheisella lomakkeella, että haluat jatkaa kehittämistyötä kasvuyritysanalyysin parissa.

Me olemme sinuun yhteydessä ja hoidamme asiaa eteenpäin yhdessä Suomen Yrityskehitys Oy:n kanssa.

Odotamme sinulta vain oheista yhteydenottoa.

Haluan jatkaa kasvuyritysanalyysin käyttöä

Kiitos! Olemme pikaisesti yhteydessä

 

 

Olemme sinuun yhteydessä ohjeistaaksemme sinua tarkemmin työkalujen käyttöön ja/tai sopiaksemme tapaamisen asiantuntijamme kanssa, jos/kun haluta hyödyntää maksuttoman kasvuanalyysin.

Mikäli et tee mitään toimenpiteitä, yrityksesi kasvuyritysanalyysin tietoja ei käsitellä tai hyödynnetä aktiivisesti mihinkään käyttötarkoitukseen ja ne poistetaan järjestelmästä 1.8.2023.

Mikäli sinulla on kysyttävää Multimentorin tarjoamasta palvelusta, käyttöehdoista tai järjestelmään liittyen, autamme mielellämme: 

info@multimentor.fi tai puhelimitse: +358 9 3153 2469

Tarjoamme myös maksulliset lisäpalvelut, jotka auttavat tunnistamaan yrityksellesi oikeat rahoittajat, tuottamaan heille kohdennetun rahoittajaesityksen sekä saamaan suoria kontakteja yritykselle sopiviin rahoittajiin.

bottom of page