top of page

PALVELUT

ICT-palveluiden kehittäminen
Liiketoiminnan suunnittelu

Liiketoiminnan suunnittelu

Toteutamme kasvuhakuisille teknologia-alan yrityksille liiketoiminnan suunnittelua markkinaselvitysten ja liiketoimintasuunnitelmien muodossa. Tässä yhteydessä on mahdollista toteuttaa myös teknologiaselvitys. Autamme löytämään ja valitsemaan hankkeen toteutumisen ja jatkokehityksen kannalta sopivimman teknologian.

Markkinaselvitysvaiheessa selvitämme vaihtoehdot kehitettävän tuotteen tai palvelun liiketoimintamalleiksi yhdessä asiakkaan kanssa sisältäen mm. markkina-aluevaihtoehdot, markkinoiden koon arvioinnin, kilpailijoiden löytämisen sekä arvoketjun määrittelemisen. 

Liiketoimintasuunnitelman yhteydessä tiivistämme ydintuotteen ja tuotehyödyt, laadimme budjetin ja teemme tarkemmat suunnitelmat liiketoiminnan edistämiseksi mm. henkilöstön, markkinoinnin ja teknologian osalta.

Näyttökuva 2020-4-22 kello 8.45.28.png

Hallintapalvelu

IHallitustyön tarpeita tukeva sähköinen työskentelytila, jossa dokumentaatiota voidaan säilyttää ja jakaa eri tasoisilla käyttäjäoikeuksilla. Käytettävissä on useita yleisimpiä asiakirjapohjia ja hallitustyön kannalta olennaisia työkaluja.

Kirjaudu hallintapalveluun

Varaa aika ilmaiseen esittelyyn

Kiitos yhteydenotosta!

bottom of page