top of page
multimentor-logo-1000-300dpi.png

Lähtötiedot kasvurahoituksen

arviointiin

Työkalussa voit kuvata yrityksesi liikeideaa, liiketoiminnan tilaa, kasvusuunnitelmaa ja rahoitustarvetta. 


Voit myös ylläpitää ja hyödyntää kasvuyritysanalyysin tietoja Multimentorissa


KASVUYRITTÄJÄ 

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta jatkaa liiketoiminnan kehittämistä kasvuyritysanalyysisi parissa. Samalla voit tutustua liiketoiminnan kehittämisen työkaluihimme, esimerkiksi rahoitusteemalla.

 

Työkalun avulla kartoitat esimerkiksi yrityksesi rahoituskelpoisuutta ja saat vinkkejä toimista, joiden on todettu parantavan yrityksen mahdollisuutta saada rahoitusta. Työkalumme muodostavat näkymän yrityksellenne yleisesti sopivista rahoittajista. 

Hyödynnä kasvuyritysanalyysin tietoja jatkosuunnittelussa 

Kasvuyritysanalyysi on toiminut tähän saakka Multimentorin tuottamassa järjestelmässä. Vuonna 2023 kasvuyritysanalyysin järjestelmä vaihtuu. Olemme sopineet Kasvu Openin kanssa, että jatkamme kasvuyritysanalyysin ja siihen vuosina 2020-2022 kerättyjen tietojen ylläpitoa järjestelmässä 1.8.2023 saakka. Järjestelmän operointivastuu siirtyy Kasvu Openilta Multimentorille.

 

Mitä tämä tarkoittaa käytännössä?

 

Jos olet täyttänyt yrityksellesi kasvuyritysanalyysin vuosina 2020-2022, säilytämme sen tiedot järjestelmässä elokuun alkuun saakka. Mahdollistamme sinulle tietojen ja työkalun jatkokäytön. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että voit jatkaa veloituksetta kasvuyritysanalyysin käyttöä vanhoilla käyttäjätunnuksillasi. Samalla voit hyödyntää maksutta myös muita Multimentorin alustalla olevia liiketoiminnan kehittämisen työkaluja, kasvun suunnitteluun ja oikeanlaisen rahoituksen tunnistamiseen.

Vahvista meille oheisella lomakkeella, että haluat jatkaa kehittämistyötä kasvuyritysanalyysin ja muiden liiketoiminnan kehittämiseen suunniteltujen työkalujen parissa. Voit käyttää työkalujamme veloituksetta ja ilman jatkositoumuksia 1.8.2023 saakka. 

Työkalu yrityksesi käyttöön

Kiitos! Olemme pikaisesti yhteydessä


Olemme sinuun yhteydessä ohjeistaaksemme sinua tarkemmin työkalujen käyttöön, jotta saat 1.8.2023 saakka tarjoamastamme käyttöjaksosta kaiken mahdollisen hyödyn irti.

Mikäli et tee mitään toimenpiteitä, yrityksesi kasvuyritysanalyysin tietoja ei käsitellä tai hyödynnetä aktiivisesti mihinkään käyttötarkoitukseen ja ne poistetaan järjestelmästä 1.8.2023.

Työkalujen käyttömaksu 1.8.2023 jälkeen alkaen 10 euroa/kk ja käyttöönotettavan palvelukokonaisuuden mukaisesti,

Mikäli sinulla on kysyttävää Multimentorin tarjoamasta palvelusta, käyttöehdoista tai järjestelmään liittyen, autamme mielellämme: 

info@multimentor.fi tai puhelimitse: +358 9 3153 2469

Tarjoamme myös maksulliset lisäpalvelut, jotka auttavat tunnistamaan yrityksellesi oikeat rahoittajat, tuottamaan heille kohdennetun rahoittajaesityksen sekä saamaan suoria kontakteja yritykselle sopiviin rahoittajiin.

bottom of page