top of page
multimentor-logo-1000-300dpi.png

Vastuullinen organisaation johtaminen   

Millainen on teidän lähtövalmiutenne kohti uutta? Mitä muutoskyvykkyyttä vahvistavia ja ennakoivia asioita toteutatte arjessanne

Testaa, varmista ja kehitä organisaatiosi muutosvalmiuksia, kyvykkyyksiä, hyvinvointia ja tunneilmastoa.

Miten teillä menee?
 

Oletteko tilanteessa, jossa yrityksessänne on resursseja ja voimavaroja kuormittava ajanjakso tai muutos päällä – tai ehkä sellainen tulossa? Tai onko henkilöstönne osalta havaittavissa alennutta työkykyä ja/tai hyvän tiimihengen laskua? Ovatko kenties henkilöstönne sairauspoissaolojen määrät, työsuhteiden kestot tai vaihtuvuus jotenkin toimialan normaalista poikkeavaa? Vai onko henkilöstönne passiivista suosittelemaan yritystänne työnantajana ja teidän vaikeaa saada uusia osaajia? Tai oletteko kenties tilanteessa, jossa kaikki on sinällään hyvin, mutta haluatte lisätä seuraavan vaihteen silmään, kasvaa ja tulla alan parhaaksi?

 

On selvää, että jokaisessa organisaatiossa on varauduttava muutoksiin ja oltava kykyä vastaanottaa uutta. Hyvinvoiva organisaatio on tuottava ja tuloksekas ja herättää kiinnostusta monella tavoin. Millainen on teidän lähtövalmiutenne kohti uutta? Mitä muutoskyvykkyyttä vahvistavia asioita toteutatte arjessanne jo nyt ja onko jotain, joka arjen kiireessä jää vähäisemmäksi?
 

Me autamme kartoittamaan tilannetta ja tarjoamme siihen työkalut

Selvitä organisaationne tilaa ja hyödynnä: 
VASTUULLISEN ORGANISAATIO JOHTAMISEN ANALYYSI

(Palveluntuottajana: Suomen Yrityskehitys Oy) 
 

​Analyysi sisältää lyhyen ja helpon testin, jossa esitetään muutamia väittämiä valituista teemoista; johtaminen, esihenkilötoiminta, organisaatiokulttuuri, yksilöön & osaaminen ja prosessit. Itse testin täyttäminen vie aikaanne enintään tunnin verran. Tarjoamme konsulttimme tai asiantuntijakumppanimme kanssa 60 minuutin palaverin, jossa saatte maksutta asiantuntijan näkemyksen yrityksenne testituloksista, tilanteesta ja ehdotuksen toimenpiteistä.  Tarkastelemalla yhdessä yrityksenne kokonaiskuvaa pyrimme löytämään ne kipupisteet, joita hoitamalla varmistatte ja kehitätte ennakoivasti organisaationne muutosvalmiuksia, kyvykkyyksiä, hyvinvointia ja tunneilmastoa. Helppoa, vaivatonta, mutta parhaimmillaan juuri sitä, mitä yrityksenne tarvitsee.

Toimitamme analyysin lopputuloksena tehdyt johtopäätökset ja ainakin yhden kehitysehdotuksen yrityksellenne 48 tunnin sisällä toteutuksesta. Kehitysehdotus voi liittyä esimerkiksi esimiestyön kehittämiseen, hyvään etäjohtamiseen, yhteisten johtamismallien määrittämiseen tai henkilöstön jaksamista ja organisaation yhteisöllityysttä tukeviin toimiin  – tai johonkin muuhun, jonka asiantuntijamme havaitsee olevan keskeinen tekijä lisäämään organisaationne hyviä toimintavalmiuksia.  Vastuullisen johtamisen analyysia ei siis ole sidottu tiettyyn teemaan, vaan haluamme auttaa yritystänne eteenpäin – oli haasteenne mikä tahansa.

Kun haluat ottaa työkalun käyttöösi ja testata, sinun tarvitsee vain kertoa siitä meille.  

Testin täyttäminen ei velvoita sinua mihinkään, mutta suosittelemme hyödyntämään ainakin maksuttoman Yrityskehityksen järjestämän asiantuntijatapaamisen, jossa haette vastauksia vastuullisessa organisaation johtamisessa mahdollisesti askarruttaviin kysymyksiin:

  • Mihin haasteisiin tarttumalla kehitätte yrityksenne muutosvalmiuksia?

  • Miten kuormittuneita ovat voimavaranne ja resurssinne? 

  • Mitkä ovat ne kuormittavassa tilanteessa teitä vielä lisää haastavat kipupisteet, jotka pitää ja voidaan ennakoivastikin taklata?

  • Mitä toimenpiteitä tarvitsette selviytyäksenne kuormittavassa tilanteessa?

  • Mistä tietoa ja tukea henkilöstön jaksamiseen? 
     

Vahvista meille oheisella lomakkeella, että haluat lähteä testaamaan organisaatiosi lähtötilaa ja valmiuksia kohti muuttuvaa maailmaa. Me olemme sinuun yhteydessä. Odotamme sinulta vain oheista yhteydenottoa.

 

 

Olemme sinuun yhteydessä ohjeistaaksemme sinua tarkemmin työkalujen käyttöön ja/tai sopiaksemme tapaamisen asiantuntijamme kanssa, jos/kun haluat hyödyntää maksuttoman vastuullisen johtamisen analyysin.

Mikäli sinulla on kysyttävää Multimentorin tarjoamasta palvelusta, käyttöehdoista tai järjestelmään liittyen, autamme mielellämme: 

info@multimentor.fi tai puhelimitse: +358 9 3153 2469

bottom of page